Sastojci:
- 8 dcl vode
- 5 jušnih žlica šećera
- 1 putar
- 20 dkg čokolade za kuhanje
- 1 kg sport keksa
Sastojci za glazuru:
- 15 dkg čokolade za kuhanje
- 3 žlice vode
- malo šećera u prahu
- putar cca 2 žlice ili slatko vrhnje cca 1 dcl
Priprema:
Sastojke prokuhati i preliti preko keksa i dobro mješati.
Masu položiti u pleh koji je namazan putrom i posipan šećerom ili krušnim mrvicama.
Kad se dobro ohladi u frižideru preliti čokoladnom glazurom.
Sastojke za glazuru prokuhati i preliti po kolaču.
Masu položiti u pleh koji je namazan putrom i posipan šećerom ili krušnim mrvicama.
Kad se dobro ohladi u frižideru preliti čokoladnom glazurom.
Sastojke za glazuru prokuhati i preliti po kolaču.
Nema komentara:
Objavi komentar