Sastojci
tamni puding:
2 vrećice dolcela pudinga od čokolade ili kakaa
2 vrećice dolcela pudinga od čokolade ili kakaa
5 žlica šećera
8 dl mlijeka
20 dag prženih mljevenih lješnjaka
svijetli puding:
2 vrećice dolcela pudinga od vanilije
svijetli puding:
2 vrećice dolcela pudinga od vanilije
5 žlica šećera
8 dl mlijeka
20 dag kokosova brašna
krema:
2 vrećice dolcela kreme za torte i kolače, okusa čokolada –mlijeka po potrebi
ukras:
2, 5 dl slatkog vrhnja…
krema:
2 vrećice dolcela kreme za torte i kolače, okusa čokolada –mlijeka po potrebi
ukras:
2, 5 dl slatkog vrhnja…
Priprema Vrijeme pripreme:40 min
Najprije priredite kalup za tortu, ovako: obruč kalupa za tortu namažite maslacem i stavite ga na ravan pladanj za torte.
Skuhajte tamni puding, po uputi na vrećici, na 8 dl mlijeka. Primješajte mu pržene mljevene lješnjake. Nalijte u pripremljen kalup. Stavite da se hladi u hladnjaku.
Kad se prohladilo, skuhajte puding od vanilije, po uputi na vrećici primješajte mu kokosovo brašno i oprezno nalijte na onaj puding od čokolade. Stavite u hladnjak i pustite da se ohladi.
Kremu od čokolade napravite po uputstvu na vrećici. Namažite na ohlađene pudinge. Pažljivo odvojite obruč od ohlađene “torte”.
Nema komentara:
Objavi komentar