srijeda, 30. studenoga 2016.

SVINJSKI ODRESCI NA JEDNOSTAVAN NAČIN…ODLIČAN RECEPT ZA UKUSAN RUČAK

Sastojci
1/2 kg svinjskog buta
senf
2 žličice bosiljka
2 žličice ružmarina
sol
papar
vegeta grill
ulje
Priprema
1.
Meso narezati na odreske i prepoloviti ih na pola. Zatim ih istući batičem i začiniti s obje strane.
2.
S jedne strane ih namazati senfom.
3.
Na vruće ulje stavljati odreske s senfom prema gore.
4.
Kad se na pola speku okrenuti ih, dodavati odreske kada se ovi prvi stisnu.
5.
Speći ih dobro s obje strane s time da svakih 7minuta okrenuti odrezak da se ne prepeče s jedne strane dok se druga ne speče.
Posluživanje
Ja ovakvo meso poslužujem sa dinstanim graškom i salatom od cikle.
http://trendistyle.net/

Nema komentara:

Objavi komentar

Uvijena maslenica sa sirom

Jako fina pogača koja se može praviti sa ili bez sira Sastojci Tijesto: 500 g glatkog brašna 1 jaje 250 ml vode (ja sam stavljala...