PRIPREMA:
Korak 1.
Umutiti 2 jaja, šećer, mleko, ulje, brašno i prašak za pecivo ispecite u velikom plehu tanju koru.
Podelite je na pola jedan deo izmrvite.
Korak 2.
U izmrvljeni deo dodajte nastruganu narandžu, džem, mleko i ulje napravite jednoličnu smesu. ovom smesom filovati preostalu polovinu kore.
Napraviti glazuru od čokolade, putera i mleka preliti preko fila.
Ohladiti iseći na željene oblike.
Sastojci :
Sastojci :
- 50 g putera
- 2 jaja
- 12 kašika šećera
- 12 kašika mleka
- 10 kašika ulja
- 15 kašika brašna
- prašak za pecivo
- 4 kašike džema od kajsije
- veća nastrugana zamrznuta narandža
- 4 kašike mleka
- 2 kašike ulja
- 100 g čokolade
- 2 kašike mleka
Nema komentara:
Objavi komentar