Sastojci
- fil
- 2 jaja
- 5 kasika smedjeg secera
- 100 g cokolade
- 50 g maslaca
- 50 g kokosa
- 50 g suhih i sitno sjeckanih brusnica
- ostalo
- 2 velike oblatne
- cokolade za ukras
- malo kokosa
Priprema
- Oblatne prepoloviti po duzini i umotati u vlazne krpe pa ostaviti da omeksaju dok pripremite fil.
- Jaja izmiksajte s secerom 10 minuta, prebacite smjesu u posudu i na laganoj vatri s cokoladom i maslacem skuhajte gusci fil (15 minuta) pred kraj ubacite kokos i sjeckane brusnice.
- Skinite s vatre i mjesajte dok se smjesa malo ne prohladi i s njom premazite oblatne i uvijte u rolade.
- Ostavite da se osuse na zraku pa ih stavite u frizider da se stegnu. rezite ih duzene kolike hocete. Cokoladu za ukras otopite i umocite jedan kraj, pospite kokosom i ostavite da se cokolada stvrdne.
- Kolaci se mogu drzati u zamrzivacu, 10 minuta prije konzumacije izvaditi.
Nema komentara:
Objavi komentar