Sastojci:
Tijesto:
8 listova gotovog tijesta za savijače
8 listova gotovog tijesta za savijače
Nadjev:
60 dag svježeg sira
60 dag svježeg sira
5 jaja
12 dkg margarina
2 dl kiselog vrhnja
2 dl mlijeka
15 dkg šećera
limunova korica
vanilin-šećer
Margarin pjenasto umiješajte, dodajte propasirani svježi sir, jaja, vrhnje, šećer, mlijeko, struganu koricu limuna, vanilin-šećer, pa sve dobro izmiješajte. Svaki list tijesta lagano izgužvajte, dobro umočite u smjesu od sira i stavite jedan pokraj drugoga u namašćenu tepsiju, pise savjetnica.com
Ostatak smjese prelijte po površini i stavite peći oko 1 sat na temperaturu od 220°C (473 K). Poslužite toplo.
Margarin pjenasto umiješajte, dodajte propasirani svježi sir, jaja, vrhnje, šećer, mlijeko, struganu koricu limuna, vanilin-šećer, pa sve dobro izmiješajte. Svaki list tijesta lagano izgužvajte, dobro umočite u smjesu od sira i stavite jedan pokraj drugoga u namašćenu tepsiju, pise savjetnica.com
Ostatak smjese prelijte po površini i stavite peći oko 1 sat na temperaturu od 220°C (473 K). Poslužite toplo.
Nema komentara:
Objavi komentar